tiistai 31. toukokuuta 2016

Kesätapahtumia!Valon ja lämmön lisäksi mielestäni kesässä yksi parhaita asioita on se, että joka viikonloppu, ja paljolti jopa viikolla, kujat ja kadut täyttyvät erilaisista tapahtumista! Asiakkailla on mahdollisuus tavata kasvokkain monia käsityöläisiä ja yrittäjiä, yhteiskunnallisia vaikuttajia ja poliitikkoja, olla kasvokkain, face-to-face, antaa palautetta ja kuulla sitä.

Tapahtumiin osallistuminen, ovatpa ne isot tai pienet, ovat aina yritykselle ja yrittäjälle iso investointi, joka vaatii paljon pohjatyötä ja suunnittelua onnistuakseen sekä panostusta koko tapahtuman ajan sen läpivientiin. Tämän lisäksi jälkihoitoa ja asiakkaiden kontaktointia tapahtuman jälkeen ei myöskään tulisi unohtaa, vaan sillä luodaan jo pohjaa tulevaan. Siksi tapahtumien ei tulisi olla koskaan irrallinen osa toimintaa, vaan pala kokonaisuutta, jossa kaikki tapahtumat tavalla tai toisella tukevat toista osa-aluetta. Tapahtumat tulisi miettiä koko vuoden ajalle, vaikka niitä toteuttaisikin vain kesäisin, sillä siten ne onnistuvat parhaiten.

Kun digitaalinen ympäristö on läsnä koko ajan, voi tätä kanavaa käyttää tehokkaasti hyödykseen myös tapahtumien tukena. Yksinkertaisimmillaan tämä toimii tiedottamalla ja kutsumalla jo etukäteen tapahtumiin asiakkaita – ja jälkikäteen kiittämällä. Mielenkiintoinen sisältö houkuttaa ja sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää. Muista kuitenkin, että netissä ihmiset ovat monesti kärsimättömiä, eli vastaa siellä esitettyihin kysymyksiin pian!

Tapahtumat ovat parhaimmillaan vahva ja näkyvä tapa synnyttää dialogia asiakkaiden kanssa. Olennaista olisikin siksi keskittyä yhteen päätavoitteeseen kerrallaan. Sekä asiakas että tekijä nauttivat eniten, kun tapahtumassa mukana olevalla on oikeaa asennetta ja osaamista ja perehtyneisyyttä asiaan. Innolla ja ilolla odottelen kaikkia kesätapahtumia, joihin aion osallistua sekä asiakkaana ja tekijänä. Toivonkin, että näin ajattelet sinäkin: Mene mukaan kesätapahtumiin ostamaan, ja osallistumaan – sekä tietysti harjoittamaan HomCare-ammattiasi – ja iloitse kesän arjen pienistä ihmeistä!

Onnea kaikille valmistuville, aurinkoista kesää – ja menestyksekästä tulevaisuutta itse kullekin!

terveisin,
Jaana Villanen 

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Huttunen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________