keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Uskalla herättää tunteita!


Huippunaiset. Menestystarinoita –kirjaan haastattelin viime vuonna upeita naisia, joista yksi mieleenpainuvin oli rohkean yrittäjän, kenkäsuunnittelija Minna Parikan kohtaaminen.

Naisella, taitavalla oman linjan kulkijalla, joka ei pelkää herättää tunteita, on työn merkityksellisyys aina suuressa roolissa. Minnalla on myös sinnikäs ja ehdoton suhde itsenäisyyteen, joka näkyy ulospäin myös päättäväisyytenä pitää toiminnassa ”oma linja”, oma tapa toimia. Hänen mukaansa ennen muuta naisten olisi uskallettava kuunnella enemmän itseään sekä uskallettava pitää oma linjansa tekemisessään. Ulkopuolisten neuvoja voi ja tuleekin kuunnella haastaakseen itseään. Mutta on kyettävä arvioimaan niitä kriittisemmin, punnita näkemyksiä ja kommentteja siltä näkökulmalta, mikä parhaiten hyödyntäisi työssä, jota tekee.

Uskalluksen puute näkyy Minna Parikan mukaan siinä, ettei uskalleta laittaa itseään likoon. Kaivataan hyväksyntää ja sen myötä pelätään erottua omalla tekemisellä ja omana persoonana muista.
Kun ”ihan kiva” -tyyppejä ja tuotteita on maailma täynnä, uskalla koskettaa ja ottaa selvää asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Minnan vinkki on: ”Tee asioita itse itsellesi, sillä kenelläkään ei ole valmiita ratkaisuja tai valmista mallia sinulle”.

Tämä olkoon valoa täynnä olevan kesän alussa ohjeena sinulle, kun olet mukana kesätapahtumissa ja kohtaat ihmisiä. Kun teet HomCaren jälleenmyyjän työtä, toimit tietysti osana tiimiä ja suurempaa yhteisöä, mutta aina teet ja opit asioita itseäsi varten. Mieti, mikä on sinulle tärkeää ja millainen tapa toimia – perehdy ja tartu siihen! Loistavia kesämyyntejä!

terveisin,
Jaana Villanen 

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Huttunen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________