tiistai 28. kesäkuuta 2016

SuomiAreenaa kohti!


Oletko sinä ollut mukana SuomiAreenassa Porissa? Tapahtuma, joka tarjoaa viiden päivän ajan ainutkertaisen näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun, järjestetään tänä vuonna 11.–15.7.

Olen itse ollut tapahtumassa kävijänä ja osallisena jo usean vuoden ajan ja kertaakaan en ole lähtenyt pois, etten olisi kokenut saaneeni paljon. SuomiAreenalla tapahtuva yhteiskunnallinen keskustelu on kansantajuista, koska keskustelu toteutetaan poikkeuksellisella tavalla rennosti kesäisissä tunnelmissa. Sen lisäksi kaikki nämä tilaisuudet ovat meille kaikille avoimia ja maksuttomia, vaikka puhujina on meidän eturivin vaikuttajia, yrittäjiä ja yritysjohtoa! SuomiAreena tarjoaa toki kävijöille paljon muutakin: Muotinäytöksiä, ideointia, liikuntaa, musiikkia ja mahdollisuutta tutustua Poriin!

Tämän vuoden SuomiAreenan yksi teemoista on suomalainen työ ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana on HomCare Finland! Olemme yksi niistä valituista yrityksistä, jotka ovat mukana kansalaistorilla valistamassa siivouksen vallankumouksesta, joka syntyy tuotteitamme käyttämällä! Panu Villanen pitää kansalaistorilla pieniä tietoiskuja ja muutoinkin olemme vahvasti esillä edelläkävijänä kodin hyvinvoinnin tuotteiden myötä!

Tämä osallisuus ja toimintamme jopa yhteiskunnallinen merkitys tulisi olla kaikkien meidän työssä läsnä, sillä sen myötä työstämme tulee merkityksellisempää ja vielä arvokkaampaa. Toivonkin, että kerrot asiakkaillesi, että HomCaren tuotteita ostaessaan hän tukee aina suomalaista työtä ja yrittäjyyttä sekä edesauttaa yhteiskuntaamme. Emme siis ”myy” pelkästään tuotteita, vaan tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Toivottavasti tapaamme Porissa ja juttelemme tästä kaikesta lisää! Olemme kansalaistorilla to-pe 14-15.7!

terveisin,
Jaana Villanen 

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Huttunen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________