tiistai 21. kesäkuuta 2016

Juhannus ja sauna
Suomen luonto on voimaannuttava. Olemme saaneet viime aikoina lukea, kuinka hyvinvointimme lisääntyy kulkiessamme ja ollessamme luonnossa ja lähellä puita. Jo sana luonto ja metsä itsessään huokuu mielikuvia. Mieleemme heräävä äänimaailma ja luonnon tuoksut ovat meille kaikille ainutkertaisia, omanlaisiamme. Jokaisella meistä on oma käsityksemme siitä, kuinka metsässä oleilu lisää hyvää oloamme.

Sorrun aina talvella haaveilemaan vihreästä luonnosta ja siellä olevasta rauhasta ja väreistä, vaikka talvella on myös kaunista. Minulle puhtaan luonnon merkitys on suunnaton, enkä koskaan väsy kuuntelemaan luonnossa olevaa hiljaisuutta. Vaikka en osaa enkä haluakaan nimetä jokaista näkemääni luonnon ihmettä, voin kuitenkin nauttia niistä loputtomasti. Vihreiden värien monimuotoisuus, erilaisten puiden huumaavat tuoksut ja äänet, jotka syntyvät siellä elävien viestinnästä, ovat mittaamattoman arvokkaita.

Luonnon monimuotoisuuden ja luonnon huomioiminen on keskiössä myös HomCaren toiminnassa. Näin juhannusviikolla yksi vahva maamme perinne, sauna, on monelle tärkeä juhannusperinteiden vietossa. Nyt onkin hyvä aika muistuttaa omia asiakkaita ”hyvää tuottavista tuotteistamme”, joiden avulla saamme nauttia luonnon ihmeistä tulevassakin. Sen säilyminen ennallaan vaatii panoksia meiltä kaikilta, eikä sittenkään se pysy ennallaan. Kuten ei puusaunatkaan, sillä tähänkin ollaan tekemässä EU:n toimesta rajoituksia.

Loistavaa Juhannusta kaikille HomCaren tekijöille, ja niille, jotka aloittavat kesätauon juhannuksen jälkeen, toivotan loistavaa lomaa ja nautinnollisia hetkiä luonnossa!

terveisin,
Jaana Villanen 

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Huttunen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________