tiistai 26. huhtikuuta 2016

Hymy - valtava voima!


Voima ja vahvuus on siinä hetkessä, kun hymyilet.

Perinteisesti olemme ajatelleet, että vahva ihminen on se, joka kykenee päättämään toisten puolesta.
Itse uskon, että tämän päivän maailmassa alamme heräämään siihen, että vahvuutta onkin se, joka kykenee ylläpitämään hyväntuulisuutta, positiivisuuta, uskoa huomiseen. Mitä viestiä syötämme itsellemme aivoihin, siihen alamme uskoa ja se tieto alkaa ohjata toimintaamme.

Realistisuus on minun juttuni. Uskon siihen, että meillä kaikilla on mahdollisuus hyvään – ja pahaan.
Se, miten päätämme toimia, meidän tulee itse opettaa itsellemme, joka päivä. Jos haluamme saada aikaan hyvää, meidän tulee uskoa hyvään ja näyttää se teoillamme ja toimillamme. Hyvyys on niin vahvaa! Jos haluamme auttaa ihmistä löytämään hänelle parhaan ratkaisun, se vaatii sitä, että meillä
on tilaa kuunnella ja kohdata hänet. Joskus tämän löytäminen vaatii kilometrejä oppimista ja opettelua, mutta perillepääsy on sen arvoista!

Olen aina yhtä innoissani voidessani kertoa HomCaren tarjoamista mahdollisuuksista oman elämän talouden hallintaan ja ansaintaan myyntityön parissa sitä haluaville! Koulutuksella ja ohjauksella kehitämme HomCaressa naisista (ja miehistäkin) ammattilaisia, joilla on vahvuutta kohdata asiakkaat vakuuttavasti, hymyilemällä, olemalla läsnä, ei pakottamalla tai tuputtamalla. Ihmeitä saa aikaan myös läsnäololla, kuuntelemalla.

Realistisuus. Uskon, että mikään ei ole mahdotonta, jos niin tahdomme. Itse uskon, että kohtaamalla haasteet ja vaikeudet hymyillen, selviämme niistä paremmin. Hankaluudet ja vastoinkäymiset ovat vain ohikiitäviä ja vaikka ne saattavat hetkellisesti tuntua raskailta, ovat ne tarkistellessamme niitä jälkeenpäin vain pieniä nyppylöitä eikä vuoria, joita emme voisi ylittää.

Tätä oppia positiivisuuden voimasta toivon kaikille kasapäin lisää sekä aurinkoista kevätmieltä!

terveisin,
Jaana Villanen 

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Huttunen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________