tiistai 12. huhtikuuta 2016

Täydellisyys on tylsää


Milloin sinusta tuli sinä? Tuliko sinusta nainen silloin, kun laitoit ensimmäisen kerran ripsaria vai silloin, kun aloit kulkemaan korkkareissa tai aloit lukemaan ”muotilehtiä”, joissa neuvottiin, kuinka parantelet ja peität heikompia puoliasi ja korostat parempia puolia? Itse vielä muistan, kun alle 10-vuotiaana sain äidiltäni haltuuni ”kiviripsarin”, jota tuhersin kokeilevasti silmiini ja sain lopulta mummilta komennon mennä pesemään kasvoni, kun ne kerta kaikkiaan olivat sotkuiset.

Naiset pelkäävät näyttää ulospäin sellaiselta, joka ei sovi perinteiseen muottiin. Moni nainen myös saattaa uhriuttaa itsensä, tiedostaen tai tiedostamattaan. Monella naisella on oma ydin hukassa siksi, että nainen luontaisesti huomioi ja miettii niin paljon sitä, mitä muut hänestä ajattelevat. Tällöin on vaarana se, että oma sisin ja oma tyyli tehdä asioita unohtuu. Jos nainen katselee itseään vain itsensä ulkopuolelta, hän menettää jotain olennaista. Katseen olisi hyvä suuntautua kohti maailmaa sisältä käsin.

Success tarkoittaa suomeksi sekä menestymistä että onnistumista. Mutta miten meidän tulisi oikeastaan puhua, kun puhumme menestymisestä? Ulkonäköasiat ovat naisille monesti selkäytimessä, mutta ulkonäkö on asia, jolle emme paljon voi mitään. On opittava hyväksymään itsensä ja tunnettava ylpeyttä kaikista ominaisuuksista, joita itsellä on. Menestyminen eikä pärjääminen ole koskaan ulkonäöstä kiinni eikä täydellisyys tuo menestystä muassaan.

Itse uskon, että menestys on ennen muuta sitä, että tuotat iloa muille ja samalla pystyt elämään itsellesi hyvää elämää. Kun voit hyvin, se näkyy ulospäin. HomCaren parissa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää itseäsi juuri sellaisena kuin sinä olet. Voit olla tavallinenkin, mutta olet erityinen juuri siksi, ja se on kaunista ja tavoiteltavaa!

Vaikka omasta mielestäsi näytät jossakin kuvassa hirveältä, vakuutan, niin kaikki naiset ajattelevat – ja juuri se onkin niin täydellistä, ettei kukaan meistä ole täydellinen. Luonnonkauneutta voi vahvistaa NaturCaren tuotteilla, joiden puolesta voin reilun vuoden käytön jälkeen liputtaa täysillä! Sen lisäksi, että ne ovat suomalaisia, niissä on juuri ne oikeat, täydelliset mittasuhteet, jotka tuotteella voi olla, muttei onneksi ihmisellä.

Jaana Villanen

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Huttunen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________