tiistai 1. marraskuuta 2016

Onnistu toivomallasi tavalla!



Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus onnistua, jos siihen on halua, riittävästi taitoa, sinnikkyyttä ja lujaa tahtoa. Olen puhunut onnistumisesta ja tavoitteeseen pyrkimisestä monta kertaa, ja joka kerta olen painottanut sitä, että mahdotonta on se, minkä ajattelemme olevan mahdotonta ja onnistuminen on sitä, että saavutamme jotain meille itsellemme tärkeää. Että onnistuminen on jo sitä, että toimimme pelosta ja epäonnistumisen mahdollisuudesta huolimatta pyrkiessämme tavoitteisiimme.

Olen korostanut useasti myös sitä, ettei meidän tulisi luokitella onnistumista sen pohjalta, että teemme jonkun asian paremmin kuin joku toinen, vaan tekemällä asioita, joita itse haluamme tehdä. Älä siis vertaa itseäsi muihin, jotta voisit kokea olevasi parempi. Mieti, mitä sinä itse haluat aidosti olla ja kuinka voit muuttua tuoksi ihmiseksi tai opetella taidon, jota tarvitset.

HomCaren toiminnassa on hyvä opetella asettamaan tavoitteet siten, että niistä tehdään itselle sopivia, realistisia, saavutettavissa olevia ja mitattavia. Siksi toivon, että otat vastaan 30 päivän onnistumisen haasteen, jonka tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan onnistuminen sinulle tärkeässä asiassa!

Ensimmäisenä sinun tulee miettiä, mikä olisi sellainen asia, mitä HomCaressa haluaisit oppia tai missä haluaisit saavuttaa onnistumisen. Sulje silmäsi ja mieti itseksesi hetki, mikä on asia, missä haluaisit onnistua ja mitä tuohon tarvittavaa taitoa olisit valmis opettelemaan seuraavan 30 päivän ajan.

Kirjaa sitten ylös esimerkiksi seuraavalla tavalla tämä miettimäsi asia tai toiminta paperille, jonka laitat vaikka jääkaapin oveen:

30 päivän onnistumisen haaste! Joka päivä aion opetella XXXX (asia, jota aiot opetella). 

Merkitse ruksi tai numeroi päivä, kun olet asiaa opetellut kyseisenä päivänä. Huolehdi, ettet katkaise ketjua. Ja pohdi jo asettaessasi itsellesi tämä onnistumisen haaste, mitä saat, kun olet tuon 30 päivää asiaa opetellut!

Onnistumisen hetkiä!



terveisin,

Jaana Villanen 
___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________