tiistai 18. lokakuuta 2016

I LOVE ME -meininkiä!

”Olemme sitä, mitä toistuvasti teemme.

Erinomaisuus ei ole siis teko vaan tapa.”


- Aristoteles


Lokakuussa HomCare on mukana jo perinteeksi muodostuneilla I love me -messuilla! Tämä Pohjois-Euroopan suurin kauneuden-, terveyden-, muodin- ja hyvinvointialan tapahtumakokonaisuus on Helsingin Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna 21.–23.10.2016. Messujen painopisteenä on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hyvä olo, joka tarkoittaa myös arvostusta omaa tekemistämme ja itseämme kohtaan. Tapahtumassa saat runsaasti vinkkejä hyvinvointiisi ja pääset keskustelemaan ajankohtaisista aiheista useiden eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

HomCaren osastolla kerromme tietysti toimintamme mahdollisuuksista, mutta myös esittelemme syksyn uutuuksia ja upeita tuotteitamme. Osastolla on tuttua henkilökuntaa, jotka toivovat tapaavansa mahdollisimman monta upeaa HomCare-avaintekijää! Käy siis tervehtimässä!

Mikäli tulet messuille, selvitä salasana ja saat osastolta yllätyksen! Suosittelemme ammattimessuilla käymistä, sillä oman ammattitaidon päivittäminen ja kilpailukentän hahmottaminen onnistuu näillä messuilla paremmin kuin monilla muilla messuilla.

HomCaren osaston tunnus on

7r51

 


Nähdään messuilla!terveisin,
Jaana Villanen 

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________