tiistai 4. lokakuuta 2016

Uskalla olla mahdollistajaOletko sinä mahdollistaja, joka tarjoaa tilaisuuksia toisille? Elämme muutoksen aikoja, jossa itsensä työllistäminen on kohta luonnollisempi vaihtoehto työllistyä kuin perinteinen työsuhteessa toimiminen. Sen lisäksi HomCaressa kannattaa luoda itselle tiimi, jonka vetäjänä toimii, koska se sekä tuo lisäansioita että mielekkyyttä työhön! Mitä enemmän puhut ja pyydät ihmisiä mukaan toimintaan, sen luontevampaa se on, ja sen tunnetummaksi teet sekä tuotteita, omaa toimintaasi ja tietysti emoyhtiötä HomCarea. Kun kaikki teemme sitä, kaikki voittavat!

Moni kysyy minulta, ketä voisi kysyä mukaan toimintaan – ja missä. Minun mielestäni mahdollistajana ei ole paikkaa, missä et voisi pyytää ihmisiä mukaan ja rekrytoida. Sinulla on aina mahdollisuus puhua jälleenmyyjän työn mahdollisuudesta tai club- jäsenyydestä! Tämä tilaisuus voi tarjoutua, jos aloitat esittelyn kertomalla jälleenmyyjän työn mahdollisuudesta tai jos esittelyssä on henkilö, joka on kiinnostunut tuotteista ”enemmän”? Ole läsnä ja näe potentiaali henkilöissä, joita kohtaat arkipäivän tilanteissa (työpaikallasi, lähikaupassa, hammaslääkärin vastaanottohuoneessa, bussissa, junassa). Pahin, mitä voit kuulla, on ei. Ja sekin saattaa muuttua ja sitäkin voit harjoitella, sillä ei ”ei” aina tarkoita ei.

Mahdollistaminen alkaa aina sinusta itsestäsi. Ole kiinnostunut omasta työstäsi ja kerro, miksi sinä aloitit ja miksi olet pysynyt toiminnassa mukana.

Mieti, mitä joku menettää, ellet kysy ja mahdollista – älä tuputa vaan käännä ajattelu toisinpäin. Pohdi, mitä toinen voisi hyötyä ollessaan mukana ja esitä asiaa hänen näkökulmastaan sopivalla tavalla. Kaikilla ei ole mahdollisuutta tehdä HomCaren työtä kokopäiväisesti, mutta onneksi mahdollisuudet ovat jokaisen omissa käsissä: Työtä voi tehdä oman intohimonsa ja ansiotoiveensa mukaisesti.

Kysyä kannattaa, aina!


terveisin,
Jaana Villanen 


___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Huttunen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________