tiistai 15. marraskuuta 2016

TIK-TAK: Ajanhallintaa!



”Hyödynnä aikaasi.
Tee. Jotain.
Ole aikaansaava. Toimettomuus tappaa.”


- MCI:n keskijohtaja -


Olethan huomannut, että joulu lähestyy? Se tuntuu tulevan joka vuosi aina vain aiemmin, eikö totta? Mikäli et ole vielä tehnyt itsellesi suunnitelmaa siihen, millaisen myynnin aiot tänä jouluna synnyttää tai montako esittelyä aiot pitää, viimeistään nyt on tämän suunnitelman aika! On tärkeää huomata, että asioiden tekemiseen menee aikaa ja on muistettava huolehtia siitä, että asettamasi aikataulu on siihen vaadittavalle tekemiselle sopiva.

Kuten olen jo aiemmin Onnistujan oppaassa korostanut, hyvä ajanhallinta edellyttää tärkeysjärjestyksen laatimista, tehtävien jakamista sekä kieltäytymisen opettelua. Saavuttaaksemme asioita on opittava karsimaan ja sanomaan ”ei” niille asioille, joiden toteutumisella ei ole vaikutusta suunnitelmasi toteutumiseen. Pyri keskittymään oleelliseen ja vältä voimien hajottamista. Niputa yhteen asioita joita voit ja keskity. Tee ennakkosuunnitelmia ja mieti, mitä asioita voit saada aikaan tunnissa ja mihin tarvitset enemmän aikaa.

Huolehdi, että olet ajoissa liikkeellä, ettei aikasi mene hukkaan eikä kukaan asiakkaasi jää kontaktoimatta. Mieti valmiiksi jo kokonaisuuksia, mitä asiakkaillesi esität, sillä siten he tarttuvat niihin paremmin. Joulu on aikaa, milloin ihmisillä on HomCaren tuotteille monella tapaa tarve: Tuotteita tarvitaan sekä kodin siivoamiseen että lahjaksi. Mieti, millaisella esittelyllä saat parhaan lopputuloksen, harjoittele sitä ja keskitä voimavarasi muutamiin tuotteisiin, mitkä valitulle asiakasryhmälle ovat tärkeitä.

terveisin,
Jaana Villanen

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________