tiistai 12. heinäkuuta 2016

SuomiAreenaa ja kuluttajan cleantechiä!
SuomiAreena on parhaillaan Pori Jazzien yhteydessä toteutettava näköalapaikka yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tapahtumassa keskustelu ja osallistuminen niin rennon kesäistä, kuin yhteiskunnallinen toiminta ja keskustelu voi olla. Omasta mielestäni hienointa on se, että nämä tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, vaikka puhujina on meidän eturivin vaikuttajia, yrittäjiä ja yritysjohtoa.

Minusta on hienoa olla mukana sekä SuomiAreenassa että ylihuomenna kansalaistorilla esittelemässä kuluttajan cleantech-siivoukseen ja kodin hyvinvointiin luotuja BioSwipe-probioottituotteita! Samalla tavoin kuin terveyttämme edistävät hyvät bakteerit, probiootit, ovat meille tuttuja jo monista kotona käytettävistä tuotteista (kuten esimerkiksi maitotuotteista), käyttää ympäristöystävällinen ja mullistava BioSwipe probiootteja kodin hyvinvoinnin ylläpitämiseen. BioSwipen tuotteiden avulla jokainen meistä kuluttajana voi edistää ympäristön hyvinvointia.

Kutsunkin sinut mukaan Poriin tutustumaan ja kuuntelemaan tietoiskuja SuomiAreenan kansalaistorille 14-15.7.2016! Luontoasiantuntija, KM, biolAO Panu Villanen kertoo HomCare Finland Oy:n osastolla lisää ympäristöystävällisestä BioSwipe kuluttajan cleantech-ratkaisusta, jolla voimme vaikuttaa ennaltaehkäisevästi maailmanlaajuiseen ympäristöongelmaan!

terveisin,
Jaana Villanen 

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Huttunen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________