tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kolme tarinaa jälleenmyyjän työn aloittamisesta

Olen Noora Saarimaa, 31-vuotias (lue: 25-vuotias) merkonomi Kalajoelta.

Aloitin HomCaren jälleenmyyjän työt lokakuussa 2016.
Lähdin jälleenmyyjäksi, sillä kerrankin löytyi kodin puhtaanapitoon soveltuvat aineet ja välineet, joita itsekin voin allergikkona käyttää ja halusin lähteä näitä loistavia tuotteita myymään eteenpäin ja tuomaan allergikkojen tietoisuuteen.

Rakastan tätä työtä sillä tässä työssä pääsee tutustumaan ihmisiin kasvotusten, saa pitää kotikutsuja, voi käydä markkinoilla, saa myydä tuotteita joihin itsekin uskon täydellä sydämelläni ja jos jotakin kysyttävää tulee vastaan, on nopeasti vastaus saatavilla jälleenmyyjiltä sekä yhtiöltä.

Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä, I Love It!

Terveisin, 
NooraOlen Armi Närhi, 40-vuotias neljän lapsen äiti Iisalmesta. 

Olen toiminut kahvilayrittäjänä jo 10 vuotta terveyskeskuksessa. HomCaren tuotteita olen käyttänyt enemmän ja vähemmän lapsesta asti, pääsääntöisesti kuitenkin viimeiset 4-5 vuotta. Jälleenmyyjä Tuula (Janatuinen) houkutteli minua useamman kerran mukaan myyntityöhön, kunnes viime lokakuun alussa sitten päätin yrittää.

Nuorimmainen lapseni on 2,5-vuotias, joten hänen ehdoillaan harrastan tätä "swaippailua". Homma lähti toimimaan hvin, saavutin kaikki alkupalkinnot ihan huomaamatta ja myyntiä tulee joka kuukausi sopivasti. Stressiä en asiasta ota, kun päivätyö vie jo oman aikansa. Kutsujen pito on ollut todella mukavaa ja olen jopa saanut sitä kautta uusia tuttavuuksia. Mutta siinä se "matkarahasto" kasvaa mukavasti, kun vain pitää kutsuja :)!!!

Suosittelen lämpimästi!!! 

Armi

Olen Maarit Halonen, 29-vuotias siivousalan yrittäjä Pyhäsalmelta.

Hmm.. Ai miksikö olen lähtenyt myymään HomCare tuotteita? Oikeastaan alku oli vähän vahinko. En ollut edes etsimässä mitään uutta. Mutta anoppini ja mieheni sisko olivat jo HomCare-jälleenmyyjiä ja sen kautta sitten puolivahingossa lähdin kokeilemaan. Ensin kokeilin siivoustuotteita varovasti kotona ja koska hämmästyin niiden tehosta, otin Swipet käyttöön myös yritykseni asiakkailla. Tein siis jo silloin siivouspalveluhommia. Ja koska asiakkailta tullut palaute Swipeen siirtymisen jälkeen oli niin yltiöpositiivista, valinta oli helppo! Me jatkamme Swipellä.

Jossain kohtaa uskalsin jo vähän ajatella, että varmaan perheenikin ja muut kaverit haluavat päästä siivouksessa helpommalla, joten varovasti aloittelin myyjän uraa. Ja niin vei homma mennessään, että tänä päivänä pienen Saku-poikani kanssa keskitymme auttamaan tiimini myyjiä sekä kuljemme itse paljon kutsuilla ja tapahtumissa myyjänä. Täydellinen homma meille, niin voimme tehdä töitä niin että Saku saa olla vielä pääsääntöisesti kotona. Siivouspalvelupuoli ei ole hävinnyt mihinkään, mutta itse en hirveästi ehdi asiakastyössä olla, vaan ohjaan ja opastan työntekijöitä oivaltamaan, miten helppoa siivous Swipellä ja BioSwipellä onkaan :)

terveisin,
Maarit___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe-tuotesivut   www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________