torstai 17. elokuuta 2017

FinnWalk-kävely tuotti yli 600 ammattia naisille – HomCare aktiivisesti mukana

Jaana Villanen  /  Kuva: Miikka Kiminki


Kouluttaja ja yrittäjä Jaana Villasen 1527 kilometrin FinnWalk-kävely Nuorgamista Hankoon onnistui hyvin.

HomCare Finland Oy on ollut yhtenä pääyhteistyökumppanina kesällä tapahtuneessa FinnWalk-tapahtumakokonaisuudessa. FinnWalk–kävely oli yksi osa Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti –tapahtumaa, jonka tavoitteena on kerätä Ammatteja kehitysmaan naisille. HomCaren kehitysjohtajana toimiva Jaana Villanen on tiettävästi ainoa suomalainen yli 50-vuotias nainen, joka on kävellyt Suomen päästä päähän ja kerännyt samalla rahaa hyväntekeväisyyteen.

Kokonaisuudessaan matka kesti 56 päivää ja kokonaismatka oli yhteensä 1527 kilometriä.
Askelmäärä Suomen päästä päähän oli reilut 2,2 miljoonaa. Kävelyn aikana Villanen tapasi paikallisia yrittäjiä ja vaihtoi heidän kanssaan ajatuksia sekä soitti noin 100 mentorointipuhelua.
Lisäksi Villanen yhdessä HomCaren jälleenmyyjien kanssa suunnittelivat, järjestivät ja osallistuivat
17 hyväntekeväisyystapahtumaan matkan varrella olevilla paikkakunnilla.

- ”Halusin jokaisella askeleella edistää hyvän tekemisen viestiä ja voimaa. Maailmassa tarvitaan enemmän tekoja, pieniä ja isoja, eikä vain sanoja. Minulle toisten auttaminen ja hyvän tekeminen tuo elämään merkityksellisyyttä. Lähes kaksi kuukautta kestänyt kävely oli minulle löytöretki sekä omiin voimavaroihin että auttamiseen ja hyvän tekemiseen, yrittäjyyteen ja suomalaiseen luontoon”, Villanen toteaa.

- "Sitkeys on yksi Naisten Pankin arvoista. Jaanan kävely on loistoesimerkki inhimillisestä sitkeydestä, joka synnyttää hyvää. Kehitysmaiden naiset kiittävät", totesi Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen.

- ”Yhdessä tekeminen ja yrittäminen on yksi HomCaren arvoista ja tässä tempauksessa se toteutui loistavasti. Paikalliset jälleenmyyjät suunnittelivat ja toteuttivat tapahtumia kävelyreitin varrella ja muuallakin Suomessa ”Naiselle ammatti” -teema oli esillä erilaisten tapahtumien merkeissä. Jälleenmyyjistämme suurin osa on naisia ja naisten työllistäminen kehitysmaissa sopi ideologiaamme erinomaisesti”, kertoi HomCare Finland Oy:n tuotelinja- ja logistiikkajohtaja Tuija Nemlander.

Omalla kävelyllään Villanen keräsi rahaa liki 20 000 euroa. Villasen keräämä rahamäärä on suurin yksittäisen ihmisen hyväntekeväisyystempauksella keräämä määrä Ammatteja Naisten Pankille. Yhteensä niitä kertyi yli 600, josta HomCare Finland Oy:n panos oli 113 Ammattia.

Yhteistyö Naisten Pankin kanssa jatkuu ja HomCare Finland Oy jatkaa edelleen merkittävää työtään suomalaisten naisten työllistämisen ja urien eteen Suomessa. Yritys tulee toteuttamaan erilaisia #naiselleammatti-tapahtumia tulevan vuoden aikana ympäri Suomea.

www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti/
www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/finnwalk/


HomCare-jälleenmyyjät olivat tapahtumissa mukana. /  Kuva: Panu Villanen

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe-tuotesivut   www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________