tiistai 18. huhtikuuta 2017

Sinun panoksellasi on merkitystä



Olen ollut aktiivisesti mukana HomCare Finland Oy:n kehittämisessä mukana nyt reilut kaksi vuotta. Olen tavannut suurimman osan ahkerista ja upeista kentällä toimivista aktiivisista jälleenmyyjistä ja kouluttanut teistä suurta osaa. Olen huomannut, että moni teistä on löytänyt HomCaren ja yhdessä tekemisen parista joko työn tai harrastuksen, jolle omistautua – ja tämä suhde on jatkunut monella useamman vuosikymmenen. Hatunnosto tälle!

Itse uskon, että pienilläkin jutuilla voimme jokainen tehdä hyvää. Uskon, että toisten auttaminen vie sekä omaa tekemistämme että toisten, kauempanakin olevia, eteenpäin. Uskon, että tämä yhdessä tekeminen ja halu auttaa sekä toisia että myös asiakkaita on pitänyt useat teidät HomCaren tekemisessä mukana. Tekemällä tilaa sille, mikä koemme tärkeäksi, jaksamme paremmin.

Siksi olenkin iloinen, kun HomCare Finland on päättänyt, että se on mukana ensi kesänä toteutettavassa FinnWalk – tempauksessa, jossa kävelen 1500 kilometrin pituisen matkan, Suomen päästä päähän, Nuorgamista Hankoon. Kävelyn keskiössä minulla on sekä kentällä jälleenmyyjien tapaaminen että Naisten Pankin valtakunnallinen tempaus, jossa Kävellään Naiselle Ammatti (KNA), jonka tavoitteena on kerätä kehitysmaan naisille Ammatteja. Yhden Ammatin arvo on 30 euroa. Naisten Pankki on valtakunnallinen vapaaehtoisverkosto. Kaikki työskentelevät korvauksetta, joten kaikki kävelyn lahjoitukset menevät kokonaisuudessaan naisten koulutukseen ja toimeentulon tukemiseen.

– Uskon ja toivon, että mahdollisimman HomCaren jälleenmyyjä ja clubilainen innostuisi mukaan kävelemään ja/tai lahjoittamaan. Aktiivisimmat ovat jo suunnitelleet erilaisia tempauksia, joista tuotto menee Naisten Pankille – ja osa on hankkinut ja myy USKALLA -ole hyvän tekijä itsellesi -kirjoja, jotka myös tukevat tätä tärkeää asiaa. Kävely alkaa vasta 1.6, joten ennätät vielä loistavasti mukaan!

Sinäkin voit olla hyvän tekijä itsellesi ja toiselle, sillä jokaisen panoksella ja teolla on merkitystä. Sekä tässä kampanjassa että HomCaren toiminnassa.

Lisätietoa FinnWalk-kävelystä ja Naisten Pankista:

www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/finnwalk/



terveisin,
Jaana Villanen


___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe-tuotesivut   www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________