keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Ammenna voimaa naiseudestasi!”Voit muuttaa maailman olemalla oma itsesi,
  jos niin tahdot.”

Jenni AlexandorovaKansainvälistä naistenpäivää vietetään 8.3.2017.

Naistenpäivän tavoitteena on sukupuolten tasa-arvon saavuttaminen. Tämän tavoitteen ovat kaikki YK:n jäsenvaltiot ovat yhdessä hyväksyneet. Mikään yhteiskunta ei ole vielä saavuttanut sukupuolten tasa-arvoa. Naisiin kohdistuva syrjintä ja väkivalta on suurin este tasa-arvon saavuttamiselle maailmassa. Siksi Kansainvälinen naistenpäivä on ajankohtaisempi kuin koskaan.

Naistenpäivä on myös miesten päivä. Sukupuolten tasa-arvo ei ole pelkästään naisille tai pelkästään miehille – se on kaikille. Tasa-arvo on ihmisoikeuskysymys, joka edellyttää kaikkien osallistumista.

Tänä vuonna Kansainvälisenä naistenpäivänä julkaisen USKALLA – ole hyvän tekijä itsellesi -kirjan, jonka olen halunnut kirjoittaa siksi, ettei yksikään nainen vähättelisi osaamistaan tai tekemisiään tai ajattelisi, että ”olen vain…” tai ”enhän minä osaa...” Selventävänä tekijänä on mainittava, että tässäkään kirjassa tarkoituksenani ei ole miesten tai miehisyyden väheksyminen, vaan itsensä johtamisen elementtien tarkasteleminen naisnäkökulmasta miehiä vähättelemättä. Uskon kaikessa ”sekä–että”-ajatteluun ”joko–tai” -ajattelun sijaan.

Olen halunnut ottaa henkilökohtaiseksi tavoitteekseni tuottaa tarinoiden, esimerkkien ja haastatteluiden avulla laajempaa kuvaa siitä, kuinka myös sinä voisit naisena olla hyvän tekijä itsellesi ja tehdä elämässäsi ylpeänä juuri sitä, minkä koet itsellesi tärkeäksi. Toivon, että yhtenä tärkeänä linkkinä ja tekijänä HomCaressa kykenisit tarttumaan ongelmiin ja haasteisiin, joita kohtaat ja löytäisit voimaa kohdata myös ne vastoinkäymiset, joita jonkin tärkeän asian eteenpäin vieminen tai työn toteuttaminen edellyttää.

Haluan toivottaa sinulle mitä säteilevintä kansainvälistä naistenpäivää - ja muistathan: Positiivinen asenne ja usko omaan osaamiseen synnytetään samalla kun tehdään hampaiden harjaus: Kahdesti päivässä! Nosta nainen päivässä -asenne koskee myös sinua – kannusta itseäsi!

terveisin,
Jaana Villanen

ps. HomCaren markkinointijohtaja Mirva Hatakka on myös Uskalla – ole hyvän tekijä itsellesi -kirjassa mukana!


___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe-tuotesivut   www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________