tiistai 7. helmikuuta 2017

Usko pienien tekojen kokonaisvoimaanKeskustelin taannoin ystäväni Marjo Huhtalan kanssa ystävyydestä ja markkinoinnista. Itse uskon, että parhaimmillaan markkinointikin voi olla pullollaan positiivisia ystävän tekoja, kun autamme asiakasta löytämällä hänelle parhaan mahdollisen ratkaisun hänen ongelmaansa.

Marjo pohti sitä, kuinka fysioterapeuttien ohjeita noudattaneet tietävät, että pienikin, mitättömältä tuntuva liike vahvistaa, kun sitä tekee säännöllisesti. ”Jokaisen meistä tulisi tehdä säännöllisesti pieniä asioita paljon, jotta lopulta niistä voisi kasvaa iso virta”, tämä sinnikäs nainen korosti. Mainetta, näkyvyyttä ja löydettävyyttä rakennetaan vuosien ajan, ihan kuten ystävyyttä. On myös uskallettava aloittaa jostakin ja jatkaa tekemistä.

On uskallettava tuoda rohkeasti omaa persoonaa, omaa osaamista ja omaa yritystään (pientäkin) esiin erilaisissa tilaisuuksissa ja kanavissa, juuri sinulle ominaiseen ja persoonaasi sopivalla tyylillä.
Marjo keskustellessamme mietti, kuinka turhan vähän uskallamme ottaa mallia toisilta. Tutkimalla, mitä muut tekevät, meille tarjoutuu mahdollisuus oppia lisää myös itsestämme ja voimme laatia kiinnostavia ja pieniä houkuttelevia kehotuksia, jotka riittävän usein kohteliaasti toistettuna saavat asiakkaan klikkaamaan, tarttumaan tarjoukseen tai ottamaan yhteyttä.

Usko siis pienien tekojen kokonaisvoimaan. Se toimii sekä ystävyydessä että yritystoiminnassa. Jokaisella meillä on mahdollisuus olla ystävä ja ystävällinen, synnyttää HomCaren arvon mukaan yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä, joka vaikuttaa.


Säteilevää ystävänpäivää kaikille!


terveisin,
Jaana Villanen 

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe-tuotesivut   www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________