tiistai 24. tammikuuta 2017

Jokainen askel on merkityksellinen

KIITOS kaikille startissa mukana olleille - oli hienoa nähdä teitä kaikkia! On aina yhtä upeaa aloittaa uusi vuosi, sillä se on kuin mahdollisuuksia täynnä oleva tyhjä taulu, johon sinä voit maalata juuri sitä, mitä itse sinne toivot? Haluan tänäkin vuonna auttaa sinua edistämään yritystoimintaasi, jotta sekä kasvat että kehityt ja voit elää ihanaa elämää!

Vuoden aluksi haluan kertoa sinulle itselleni tärkeästä tavoitteesta, jonka aion toteuttaa ensi kesänä. Tavoitteenani on toteuttaa FinnWalk-Kävely, Nuorgamista Hankoon, jossa kävelyn jokaisella kilometrillä kerätään samalla kehitysmaan naisille Ammatteja, yksi kullekin kilometrille, yhteensä 1500 Ammattia.

Uskon, että toisia tukemalla ja rohkaisemalla voimme tehdä hyvää myös itsellemme. Haluan uskoa, että jokaisella pienelläkin teolla, jossa välitämme, synnytämme muutosta, joka voi olla autetulle käänteentekevä asia hänen elämässään. Tämä sama viesti on vahvana sekä HomCaren toiminnassa, jossa tavoitteena on auttaa jokaista naista työllistymään, että omassa toiminnassani, kehittäessäni HomCaren toimintaa ja kulkiessani kentällä kouluttamassa kaikkia toiminnassa mukana olevia jälleenmyyjiä.

Minulle kävely Nuorgamista Hankoon, sekä Suomen että Naisten Pankin juhlavuotena on yksi pieni teko edesauttaa jokaista ymmärtämään, että kaikilla teoillamme on merkitystä. Olen ollut vilpittömän onnellinen, kun HomCare Finland halusi lähteä tukemaan kampanjaa hankkimalla yhden päivän kilometrit. Päivän tempauksen aikana HomCaren tärkeä viesti menee kentälle ja haastan myös sinut myös mukaan joko ostamalla yksi kilometri kävelemänäni tai tule itse mukaan kävelemään! Nostetaan HomCaren viesti vahvasti kentällä keskiöön, yhdessä tekemällä ja yrittämisellä autamme myös montaa Suomessa asuvaa naista!

On helppoa lunastaa ammatteja kilometreillä...Valitse itsellesi sopivin määrä ja lahjoita seuraavan linkin kautta: http://omakampanja.kirkonulkomaanapu.fi/naistenpankki-finnwalk

...Sijoittamalla 30 € , hankit naiselle yhden ammatin
...Sijoittamalla 60 €, hankit kahdelle naiselle ammatin
- tästä voit jatkaa aina haluamaasi ammattimäärään! Haasta mukaan asiakkaasi, clubilaiset ja innostukaa yhdessä ajatuksesta ”Tekemällä hyvää toiselle, teemme hyvää myös itsellemme.”



Terveisin,
Jaana Villanen

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________