tiistai 13. joulukuuta 2016

Jouluruuhkien vaihtoehto


Joululahjaostokset ovat usein todella stressaavia. Joulu tuntuu tulevan aina liian nopeasti, ainakin mitä lahjaostoksiin tulee. Vain harvan tapana on hoitaa joululahjaostokset kesällä ja siksi joulun alla jouluruuhka on vääjäämättä edessä. Ruuhkassa ja väenpaljoudessa ihmiset tahtovat tuskastua ja moni pyrkiikin välttämään niitä. Siksi kannustaisinkin sinua vielä kerran katsomaan, ovatko kaikki asiakkaasi tulleet palvelluiksi joulukuun aikana?

Ennen oli tapana ostaa lahjaksi paljon pientä tavaraa, mutta tänä päivänä kun puhutaan ekologisuudesta ja vastuullisuudesta, ovat ihmiset alkaneet antaa lahjaksi enemmän eettisiä ja käytännöllisiä lahjoja, joihin HomCaren tuotteet ovat mitä erinomaisin ratkaisu! Valmiit, mietityt kokonaisuudet auttavat asiakasta tekemään ostopäätöksen, josta on iloa kaikille! Mikä olisi perempi lahja joka talouteen kuin suoraan käyttöön menevät kodin hyvinvointia lisäävät puhdistustuotteet?

Voit myös painottaa suomalaisen työn merkitystä, sillä ensi vuosi on itsenäisyytemme juhlavuosi! Kannusta asiakkaitasi ostamaan tänä vuonna suomalaisia joululahjoja ystäville ja sukulaisille. Näin tuemme suomalaista työtä ja työpaikkojen säilymistä maassamme.

Asiakkaasi arvostaa myös, jos soitat hänelle joulutervehdyksen ja kysyt samalla, onko kaikki lahjat hankittuna. Mikäli vielä paketoit ne valmiiksi, moni varmasti päätyy välttämään jouluruuhkia ja hankkii lahjat kauttasi. Pahin, mitä hän vastaa ystävälliseen kysymykseesi, on ”ei”, mutta varmasti arvostaa kuitenkin sitä, että olet kysynyt ja huolehtinut.

Vielä on reilu viikko vilkasta tonttujen aikaa – ja vasta sitten käymme joulun viettohon….


Terveisin,
Jaana Villanen 


___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

Siistiä-blogi / Kodinhoito, Maarit Halonen  LUE TÄSTÄ
HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________